Ambacht op groot formaat

Bekroonde oliebollen
en appelbeignets

Eigenaar Stephan Venema gebruik zijn bakkerservaring om voor supermarktketens dagverse oliebollen en appelbeignets te produceren die naar pure ambacht smaken. Omdat hij gelooft in het product, laat hij de kwaliteit jaarlijks testen. Bijvoorbeeld tijdens de landelijke Bakkersvakwedstrijden. De uitslagen bewijzen dat Venemafood zich mag meten met ambachtelijke bakkers. De oliebollen en appelbeignets zijn bekroond met meerdere prijzen. Bijvoorbeeld de Oud en Nieuw trofee.

"We hebben graag persoonlijk contact met onze klanten. Korte lijntjes en duidelijke taal want dat werkt nu email het efficiëntst. Het is onze uitdaging om uw verwachting te overtreffen. Daag ons gerust uit om uw smaakpanel te overtuigen."

– Stephan Venema –

Pure ambacht door heel Nederland

Venemafood produceert ambachtelijke kwaliteit in grote hoeveelheden. De productielijn bestaat uit innovatieve en unieke apparatuur en machines. Hierdoor kan Venemafood in heel Nederland grote supermarktketens en bakkers voorzien van maatwerk. Ook oliebollenkramen uit heel Nederland zijn vaste klant in Sneek. De aantallen en snelheid waarin Venemafood producten levert is uniek.

Een kijkje achter de schermen